Zo is het om op een hoogbegaafde school te zitten (door Roosmarijn)

Linus is een leuke school, je krijgt echt van alles. Je hebt bijvoorbeeld denksleutels dat zijn dingen om over na te denken zoals: hoe ziet de wereld eruit als er geen wereld meer is? En je hebt ook Linuskit dat is iets voor als je klaar bent met je taakwerk, zoals moeilijke sudoku’s, raadsels zoals welke kleur welke edelsteen heeft en hoe de edelstenen heten. En als de school begonnen is heb je een kwartiertje leestijd, daarna krijg je uitleg over taakwerk. In de middag krijg je weleens opdrachten zoals: dropjes zo goed mogelijk natekenen en toen mochten we ook wat dropjes opeten. Het verschil tussen een gewone basisschool en een hoogbegaafde school is, op een hoogbegaafde school krijg je meer uitdaging en iedereen is hoogbegaafd. Er zijn ook nog hele leuke juffen/meesters, de directrice juf Nicole is ook heel aardig.

Groet: Roosmarijn