Spacebuzz

Super vet!

Het was echt super vet. Als je met je groepje naar de Spacebuzz mocht, ging je eerst op een soort gamestoel zitten. Daarna deed je een VR bril op. Je zat klaar om gelanceerd te worden. Je zag ook elke keer Andre Kuipers die vertelde over waar je was, en wat je zag. Vanuit de cockpit ging je naar de zijkant van het ruimteschip. Als je eenmaal in de ruimte zat zag je eerst de zon. Een felle lichtbol. Daarna ging je zweven over de aarde, je zag de dampkring, wolken en licht van vissersboten en ook in grote steden en landen. Het leek allemaal heel echt. Daarna zag je de maan, je zag alle kraters. Als je de maan had gezien zag je vanaf de aarde nog de zon. Je ging weer terug naar de cockpit. Je ging na alles weer terug naar de aarde. Je zag veel vuur. En dan was je op de aarde.