Glinsterkind

Glinsterkind, praktijk voor kindercoaching

Mijn naam is Heidy Kerste, en ik ben kindercoach.
Mijn roots liggen in het onderwijs. Ik heb 17 jaar met heel veel plezier lesgegeven en besloot uiteindelijk dat ik kinderen en hun ouders graag individueel wil ondersteunen. Ik ben daarom, na een opleiding tot kindercoach, mijn eigen bedrijf in kindercoaching begonnen.

Wat doet een kindercoach?

Soms merk je dat je kind niet lekker in zijn vel zit, maar is er niet meteen een pasklare oplossing voor handen of laat je kind je even minder goed toe om hem of haar te helpen. De oorsprong kan divers zijn, van pesten en hoogsensitiviteit tot specifieke gezinssituaties zoals een scheiding. Als kindercoach luister ik, kijk en denk ik mee en geef ik op basis daarvan inzicht in de problematiek. Ik geef praktische tools om opgebouwde patronen snel te doorbreken, zodat je weer zelf verder kunt. Voor elk kind is een andere aanpak nodig. Ik werk daarom met methodieken die specifiek passen bij het kind en het thema.

Mijn hulp is kortdurend, praktisch, preventief en laagdrempelig.

Voor wie?

Ik bied hulp aan ouders en kinderen van 3 tot en met de puberleeftijd. Problemen waar ik mee te maken kan krijgen, zijn bijvoorbeeld: mijn kind wil niet slapen, is angstig, heeft last van driftbuien, of kan moeilijk afscheid nemen. Mijn hulp is vaak gericht op hoogsensitieve kinderen. In het algemeen geldt: als u of uw kind tegen problemen aanloopt, kan een kindercoach mogelijk helpen. Samen kunnen we bespreken of ik dat kan of dat dat beter elders kan.

Linus-Onderwijs en Glinsterkind

Ik ben gespecialiseerd in het werken met hoogsensitieve en faalangstige kinderen. Veel kinderen die hoogbegaafd zijn, zijn ook hoogsensitief en leggen de lat bijzonder hoog. Het voorafgaande kan tot diverse problemen leiden, waar ik graag bij help.

Voor uitgebreidere informatie en contactgegevens verwijs ik graag naar mijn website: www.glinsterkind.nl

Hartelijke groet Heidy Kerste