Kinder Coachpraktijk Oprins

Welkom bij Kinder Coachpraktijk Oprins! Mijn naam is Yvette. Ik ben dochter, moeder, tante, (harts)vriendin, kindercoach en nog veel meer!...en wie ben jij? 
Ik ben nieuwsgierig en benieuwd naar wie jij bent en naar je kind(eren).

Je bent mij in ieder geval op ’t spoor gekomen en aan het bekijken of kindercoaching iets voor jouw zoon/dochter zou kunnen zijn. Je zoekt naar kennis/hulp en/of informatie.

Ik ben ontzettend blij dat jij er bent en bewonder je zoektocht. De hebben wij nl. allemaal…

Mijn zoektocht kreeg steeds meer vorm toen onze oudste zoon terecht kwam op Linus-Onderwijs. Wat een verademing! Al snel bleek dat er wel een plek bestond waar hij zichzelf mocht én kon zijn, hij vrienden kon maken, zich gehoord én gezien voelde en waar wij hem weer volledig zagen opbloeien.

Ook wij als ouders vonden (h)erkenning bij de schoolleiding, de leerkrachten en andere ouders.

Deze ervaring heeft ervoor gezorgd, dat ik besloot een nieuwe weg in te slaan. Een weg, waarbij ik weer gebruik ging maken van mijn eigen hooggevoeligheid en creativiteit om op deze manier ondersteunend te kunnen zijn voor (hoog)gevoelige en (hoog)begaafde kinderen en hun ouders.
Niet alleen op school, maar ook in de thuissituatie of bijvoorbeeld bij de sportvereniging vragen deze kinderen “iets anders” van hun ouders/broertje(s)/zusje(s)/coach/trainer.
Veel (hoog)begaafde kinderen: voelen zich vaak “anders” dan leeftijdsgenootjes, zijn onzeker, leggen de lat hoog voor zichzelf (en de ander), vinden hun (hoog)gevoeligheid lastig enzovoort. Dit alles kan het soms knap lastig maken voor uw kind. Wat een hoop emoties hebben we toch! Wat zijn dat, emoties? Hoe zien ze eruit en nog belangrijker, hoe ga je ermee om? Zeker voor een (hoog)gevoelig of (hoog)begaafd kind is dit een hele uitdaging en ontdekkingsreis.

Vanuit mijn coachpraktijk wil ik een fijne, vertrouwde en veilige plek bieden, waar kinderen weer lekker in hun vel komen te zitten. Een plek waar zij het zelf, maar niet alleen hoeven te doen, waar we samen deze ontdekkingsreis aangaan.

Nieuwsgierig geworden? Check mijn website: www.kindercoachpraktijkoprins.nl en voel je welkom!

Ik help uw kind graag bij het “dragen” van zijn/haar koffer, zodat het daarna weer spoedig zijn eigen weg kan vervolgen.

Liefs, Yvette