Vrolijk en dapper

Fijn om kennis te mogen maken………

Hallo, ik ben Marga Pullens moeder van drie kinderen en de trotse eigenaresse van de gespecialiseerde kindercoachpraktijk Vrolijk en Dapper. Werken met kinderen is echt mijn passie.

Het individueel begeleiden van een kind heeft mijn voorkeur. Het biedt soms net dat stukje extra dat nodig is voor een kind. Door mijn ervaring heb ik gemerkt dat een kind daardoor soms met kleine stapjes vooruit komt. En hoe klein het stapje ook is, het kan een groot verschil maken.

De weg die jullie als ouders bewandelen is een groot avontuur en de kindertijd een bijzondere tijd. Helaas roept deze periode ook veel vragen op en soms moeten er moeilijke wegen bewandeld worden voor zowel ouder als kind. In beide rollen brengt het vaak veel vragen en onzekerheden met zich mee. Wanneer jullie kind om wat voor reden dan ook overvraagd wordt of ergens mee zit, raakt het hoofd vol. Wanneer het hoofd vol raakt, kan het kind er niet meer veel bij hebben en gaat zijn gedrag vaak veranderen: buikpijn, hoofdpijn, niet naar school willen, onzeker, faalangstig, teruggetrokken, etc. Met deze kinderen ga ik aan de slag om ze weer in hun krachten te laten geloven.

Jullie kind:
Jullie kind is bijzonder en uniek. We gaan samen aan de slag om dat stukje terug te vinden om weer lekker zichzelf te zijn. Jullie kind wordt weer gezien en durft te stralen.

Gezinsgeluk:
Ouders spelen een belangrijke rol in het proces om het kind weer te laten stralen. Ouders worden nauw betrokken bij een traject en kunnen de resultaten en inzichten mee ervaren.

Talenten
Ik kan ervoor zorgen dat jullie kind zijn talenten weer kan benutten om zich ontspannen te voelen. Op het moment dat jullie kind dit inziet, ben je weer een stap verder.

Merk je signalen? Neem dan nu contact op om vrijblijvend de situatie door te spreken. Ik help mee de cruciale puzzelstukjes te leggen en geef tips voor alledaagse en lastige situaties. Zo komt er meer rust binnen uw gezin. Dit allemaal d.m.v. zelfinzichten en bewustwording.

Vriendelijke groet,

Marga

Voor meer informatie verwijs ik naar mijn website:

www.vrolijkendapper.nl
Facebook pagina

Je mag me vrijblijvend mailen:
marga@vrolijkendapper.nl